Постоянные читатели

понедельник, 8 ноября 2021 г.

ПРИЙМАЄМО ЗІПСОВАНІ РТУТНІ ПРИЛАДИ БЕЗКОШТОВНО

 НЕ ВИКИДАЙ У СМІТНИК - ЗДАЙ НА УТИЛІЗАЦІЮ!

Щороку з приходом осені, зими настає період сезонної епідемії грипу, ГРЗ, ГРВІ. Тоді частіше для контролю температури тіла ми всі користуємося термометрами, у тому числі ртутними.

Скляний ртутний термометр за ціною є найдоступнішим приладом для вимірювання температури тіла в аптеці. Але пошкодити такий термометр дуже легко. У разі, якщо ртутний термометр розіб’ється, то ртуть, яка витекла буде активно випаровуватись, отруювати повітря в приміщення. Ці випаровування наносять значну шкоду здоровью людини, так як ртуть – є речовиною першого класу небезпеки.

Тому, ХОКАРС рекомендує:

👆 1. У випадку псування ртутного термометра, не  слід викиати його у смітник. Необхідно здати зіпслваний ртутний прилад за адресою м. Херсон, проспект Сенявіна, 5. Послуга з прийняття зіпсованих  ртутних приладів у нас безкоштовна!

👆 2. В разі, якщо термометр все ж таки розбився і стався виток ртуті, необхідно нейтралізувати небезпечну дію ртуті в приміщенні, здійснивши демеркуризацію. У такому випадку звертайтеся за телефоном служби ХОКАРС +38-095-288-77-52 та викликайте наших рятувальників. Послуга демеркуризації з виїздом до вашої оселі є платною і на сьогодні коштує 650,00 грн.

👆 3. Враховуючи небезпеку, яку представляє ртуть для людини   використовуйте сучасні прилади, альтернативні ртутним. 




Комментариев нет: